PREVISION Trafikkstyring, overvåking og driftsoppfølging

PREVISION Trafikkstyring

PREVISION er et toppsystem for styring og overvåking av av vei- og jernbaneanlegg i sanntid.

PREVISION henter inn status og alarmer på objekter, viser video og mottar tale i ett samlet system. Fleksibilitet og skalerbarhet er noen av styrkene ved PREVISION.

Overvåker, varsler og gir ekspertråd

Som bruker av PREVISION kan man være trygg på at oppdatert informasjon er under kontinuerlig behandling bak det intuitive grafiske brukergrensesnittet.

Systemet tilbyr brukeren beslutningsstøtte når hendelser oppstår og gjør det mulig å knytte egne notiser til alarmer. I en kritisk situasjon vil PREVISION kunne bruke lagret informasjon fra beredskapsplaner til å gi kvalifiserte råd til tiltak.

Skreddersydd til dine behov

Våre systemutviklere har bygget PREVISION fra grunnen og har lagt vekt på å utvikle en effektiv, driftssikker og fleksibel løsning. Systemets fleksibilitet gir oss mulighet til å tilpasse systemet til kundens behov.

Trafsys har lagt vekt på å bruke åpne og ekspansjonsvennlige komponenter som kan bearbeides av kundens eget personale og oppdateres når nye versjoner blir lansert. Disse faktorene gjør PREVISION til et kosteffektivt, sikkert og fremtidsrettet alternativ som kan utvides i takt med kundens behov.

Velprøvet teknologi - fleksibel og skalerbar

PREVISION er en moderne teknologi som er både fleksibel og skalerbar. Systemet brukes til å overvåke over 350 tunneler, broer og fjelloverganger i Norge (over 30,000 objekter). Her er noen eksempler:

  • Lærdalstunnelen - verdens lengste biltunnel (24,5 km),
  • T-Forbindelsen (8,9 km),
  • Hardangerbrua og tilstøtende tunneler,
  • Bømlafjordtunnelen - Europas lengste undersjøiske veitunnel (7,9 km)
  • Ulriken jernbanetunnel i Bergen (7,6 km).

PREVISION brukes også til å styre noen av Norges mest kjente fjelloverganger, blant annet kolonnekjøring og stenging over:


Mer informasjon