Nyhet

Vellykkede entrepriser i Oslo og Uddevalla

Vi gleder oss over sommerens positive uttalelser fra Statens vegvesen og Trafikverket som gjelder to tunnelprosjekter hvor Trafsys som underentreprenør til Mesta Elektro AS og Bravida Sverige AB har vært ansvarlig for design, leveranse, integrasjon, testing og idriftsetting av en rekke intelligente transportsystemer.

I Norge har Trafsys levert styresystem, el-tavler og nødtelefoner samt system for hendelsesdeteksjon (AID), overvåkning (ITV) og nødtelefoner i forbindelse med oppgraderingen av Ekeberg- og Svartdaltunnelene i Oslo. Nå er hele anlegget overlevert til Statens vegvesen. I følge Veier24.no er Statens vegvesens prosjektledelse svært fornøyd med prosjektets gjennomføring og det gode samarbeidet med entreprenører og rådgivende ingeniører.

I Sverige gjelder det tekniske installasjoner i Udevallatunnelene som omfatter blant annet SCADA-system og PLC-basert styresystem samt hendelsesdeteksjon (AID), overvåkning (ITV) og nødtelefoner for lokal trafikkstyring. I et intervju i lokalavisen Bohuslänningen sier Trafikkverkets prosjektleder at tunnelene nå er mye sikrere og at samarbeidet mellom involverte entreprenører og Trafikkverket har vært godt. Dette har blant annet bidratt til at det har vært mulig å åpne tunnelene tidligere enn planlagt.

Skriv ut